BREAKING

29.4.11

Θανατηφόρα σύγκρουση στην Καλαμπάκα αμαξοστοιχίας ΟΣΕ με ΙΧΕ αυτοκίνητο

Θανατηφόρα σύγκρουση στην Καλαμπάκα αμαξοστοιχίας ΟΣΕ με ΙΧΕ αυτοκίνητο

Έναν άνδρα ηλικίας 41 ετών, με καταγωγή από τη Χρυσοβίτσα Μετσόβου, έχουν βγάλει νεκρό από τα συντρίμμια ΙΧΕ αυτοκινήτου Πυροσβέστες και Αστυνομικοί που επιχειρούν αυτήν την ώρα στην Καλαμπάκα.


Το ΙΧΕ αυτοκίνητο λίγο πριν τις 10 απόψε κατευθύνονταν για την Καλαμπάκα, όταν συγκρούστηκε με αμαξοστοιχία του ΟΣΕ που κατευθυνόταν προς τα Τρίκαλα, στην σιδηροδρομική διάβαση στην είσοδο της Καλαμπάκας.

Ο οδηγός του ΙΧΕ αυτοκινήτου που παραβίασε την σήμανση της διάβασης, παρασύρθηκε για 500 μέτρα περίπου το όχημά του από την αμαξοστοιχία, με τον οδηγό να βρίσκει ακαριαίο θάνατο.

θανατηφόρο Τροχαίο στην Αγία Μονή Τρικάλων


Συγκεκριμένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 39χρονος, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 69χρονο πεζό Βασίλειο Κερασοβίτη.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Τρικάλων.

9.4.11

Τρικαλινος Βουλευτής κατηγορείται για ξυλοδαρμό






Σε περιστατικό ξυλοδαρμού ενός πολίτη φέρεται να εμπλέκεται ο βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Τρικάλων, κ. Χρήστος Μαγκούφης.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε ο γνωστός γιατρός Βασίλης Παπαδόπουλος, μέλος του κινήματος «Δεν πληρώνω», ο βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ., την Πέμπτη 7 Απριλίου, προπηλάκισε και ξυλοκόπησε μία γυναίκα-μέλος του κινήματος. Κατά τα καταγγελλόμενα, η γυναίκα χτυπήθηκε άσχημα από τον βουλευτή και νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, φέροντας κατάγματα στα πλευρά.




Όλα ξεκίνησαν όταν το αυτοκίνητο του βουλευτή Τρικάλων έφθασε στον σταθμό διοδίων της Αγ. Τριάδας στον Μώλο Φθιώτιδας, όπου εκείνη την ώρα βρισκόταν σε κατάληψη από τα μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω». Ο βουλευτής σταματάει με το όχημά του, προκειμένου να πληρώσει.



Οι συγκεντρωμένοι, που δεν γνωρίζουν ακόμη με ποιον έχουν να κάνουν, του φωνάζουν να περάσει ελεύθερα, όπως όλοι οι άλλοι οδηγοί. Ο οδηγός επιμένει να καταβάλει το αντίτιμο των διοδίων, οι καταληψίες, ωστόσο, δεν τον αφήνουν και έτσι αρχίζει μια έντονη λογομαχία. Τότε, σύμφωνα με την καταγγελία, ο βουλευτής βγαίνει από το αυτοκίνητο, βουτάει μια γυναίκα από τον γιακά και αρχίζει να την ταρακουνάει.

 
Copyright © 2013 www.trikalabest.blogspot.gr
Design by trikalabest |
    Twitter Facebook Google Plus Vimeo Videosmall Flickr YouTube