BREAKING

22.3.11

Οικογενειακή τραγωδία στην Καλαμπάκα με πρώην αστυνομικό να εκτελεί την γυναίκα του!

Φόνος στην Καλαμπάκα με πρώην αστυνομικό να εκτελεί την γυναίκα του












Οικογενειακή τραγωδία σήμερα τα ξημερώματα στην Καλαμπάκα όπου 54χρονος πυροβόλησε την γυναίκα του στο κεφάλι μέσα στην οικία τους.

Συγκλονισμένη η κοινωνία της Καλαμπάκας από την στυγερή δολοφονία 34χρονης Πόπη Ευαγγέλου που κατάγεται από τον Δομοκό από τον 54χρονο σύζυγό της Βασίλειο Ευαγγέλου που κατάγεται από το Αγιόφυλλο.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σήμερα λίγο μετά τις 04.30 τα ξημερώματα ο συζυγοκτόνος πρώην αστυνομικός που αποστρατεύτηκε γι άγνωστους λόγους σε νεαρή ηλικία το 1997, πυροβόλησε με κυνηγητική καραμπίνα,την οποία είχε στην κατοχή του νόμιμα, μία φορά στο κεφάλι την 34χρονη γυναίκα του που κοιμότανε , στο κεφάλι μέσα στην κρεβατοκαμαρά τους , τραυματίζοντας την θανάσιμα.

Ο δράστης παρέμεινε στο χώρο της τραγωδίας και συνελήφθη από την αστυνομία, η οποία κλήθηκε από τον μικρό γιο της οικογένειας και ανακρίνεται στο αστυνομικό τμήμα Καλαμπάκας.

Οι οικογένεια έχει δύο ανήλικα παιδιά 8 και 11 χρόνων.

Συγκλονισμένοι από το φονικό δήλωναν οι γείτονες του ζευγαριού κάνοντας λόγο για ένα φιλήσυχο ζευγάρι που δεν είχε δείξει σε καμία περίπτωση ότι μπορούσε να συμβεί κάτι τόσο κακό.


 
Copyright © 2013 www.trikalabest.blogspot.gr
Design by trikalabest |
    Twitter Facebook Google Plus Vimeo Videosmall Flickr YouTube